Personal training

Waarom personal training?

DSC00191Iedereen is verschillend en heeft nood aan een persoonlijk trainingsprogramma om zijn/haar doelen te bereiken. Bij ons heb je het voordeel dat je ‘one-to-one’ training krijgt waarbij de focus ligt op je persoonlijke doelstellingen. We bouwen een volledig trainingsprogramma uit. Dit houdt in dat je ook een trainingsprogramma krijgt om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

We integreren een brede waaier aan disciplines zoals kracht, mobiliteit, flexibiliteit, cardiovasculaire oefeningen en sportprestatie.

Personal training aan huis

Touché heeft trainers werkzaam over heel Vlaanderen die bij u thuis training komen geven. Veel plaats hoeft u niet te hebben. De trainers brengen zelf trainingsmateriaal mee (gewichtjes, red cord, BOUSU, rekkers, ballen,…).

Onze trainers zijn universitair gekwalificeerd.

Personal training in trainingscentrum

DSC00238Niet iedereen sport graag in grote fitnesszalen. Wij beschikken over een bescheiden ruimte waar  maximum met 3 personen gelijktijdig getraind kan worden. Er is ook mogelijkheid om in open lucht te trainen hetgeen veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

 

Ligging: In Diepenbeek (Rooierheide) op 7 minuten van Hasselt en Genk.
Vlakbij Bokrijk, Godsheide en Dorpheide.Steenblookstraat 513590 Diepenbeek

Blessures of gezondheidsklachten

Rugklachten, knieproblemen, artrose, osteoporose, herstel na letsel,…

Touché werkt samen met sportartsen en kinesisten. Wij contacteren ook de kinesist of arts  waarbij je in behandeling bent. Op deze manier wordt er naar hetzelfde doel gewerkt. Onze trainingen moeten een aanvulling zijn op de oefeningen die je krijgt bij de kinesist.  We bouwen erop voort en integreren ze in jouw trainingsschema.

Sportspecifiek

Touché begeleidt  topsporters golf, autoracers en een aantal mountainbikers. We werken met hoog opgeleide trainers (universitair niveau) met ervaring , die schema’s kunnen maken met het accent op snelkracht, explosiviteit, hypertrofie (vergroten spiermassa), snelheid,… . De trainers kunnen ook helpen met de periodisering naar de wedstrijden toe.

stabilisatie training