Over ons

De trainsters van Touché hebben de nodige diploma’s en know how. Ze zijn gepassioneerd met hun job bezig en geven je met veel enthousiasme een leuke, efficiënte training .

We stellen aan u voor:

Hilde Van Oycke

SAMSUNG CSC

Hilde, 35 jaar, behaalde aan de Vrije Universiteit Brussel de graad van Master in de  Lichamelijke Opvoeding. Vervolgens verkreeg ze ook de diploma’s ‘aanvullende studies van  bedrijfskunde’ en ‘geaggregeerde in de Lichamelijke Opvoeding voor het secundair onderwijs’.    De studies voor orthomoleculair therapeut deed ze bij het ICZO (Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen) verbonden aan de hogeschool Lier. Op regelmatige basis volgt ze bijscholingen.

Al sinds ik ben afgestudeerd ben ik werkzaam als personal trainer. Ondertussen ben ik fiere mama van 1 zoon en twee dochtertjes. Ik ben gepassioneerd bezig met een gezonde levensstijl: sport, beweging en voeding.  Ik doe zelf zeer graag aan krachttraining, tennis, mountainbike, wandelen. Voor mij is dit geen opdracht maar ‘me-time’, een uitlaatklep. Datgene wil ik aan andere vrouwen doorgeven.  Vrouwen zin laten krijgen in bewegen, zich krachtig laten voelen, zelfzeker in hun eigen unieke lichaam. Hun Laten ervaren hoe leuk het is om je lichaam uit te dagen en lichamelijke inspanningen te doen.

      

 Katrien Maurissen

foto PT

 

Katrien, 33 jaar, behaalde haar diploma als Master in de Lichamelijke Opvoeding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na deze studies volgde ze nog een aantal bijkomende opleidingen: European Master of Sport and Exercise Psychology, de master Psychomotorische therapie en aggregaat in de Lichamelijke Opvoeding. In haar masterproef kon ze voor de eerste keer proeven van het werk als personal coach. Ondertussen heeft ze ook al bijna 10 jaar werkervaring achter de rug als psychomotorisch therapeute.

 

Ik geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam, wat zich ook  vertaald heeft in mijn studies. Zelf ben ik actief geweest in een brede waaier van sporten zoals klassiek ballet, turnen, dans, aerobics, fitness, spinning, zwemmen, lopen, skiën, paardrijden en tennis. Ik heb dan ook een grote passie voor sport en deze wil ik graag overbrengen aan zo veel mogelijk vrouwen. Sinds anderhalf jaar ben ik trotse mama van een zoontje. Ik besef dus heel goed dat het niet steeds gemakkelijk is om tijd vrij te maken voor jezelf en voor sport; maar dat het wel van groot belang is. Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw de kracht heeft om haar doel te bereiken. Ik wil graag dat extra steuntje in de rug zijn om er samen voor te gaan.’

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Lees de klantenreacties